Elaine: En brudklänning för alla årstider

En brudklänning för alla årstider

16 Апр 2018 в 05:28pm

Oavsett vilken säsong, land eller väder du gifter dig i, du vill välja rätt bröllopsklänning-trots allt, du vill vara bekväm, lämplig och vacker på din speciella dag. Innan du går och handlar, Tänk på säsongen du gifter dig i, aktuella trender och mode, din egen stil och preferenser, din färgsättning och den allmänna temperatur och plats du planerar att gifta sig i.


Besök din plats för att omfattningen ut de anläggningar-är det en kylig gammal byggnad eller en alltför uppvärmd rum? Kommer du att ha bilder tagna utanför om möjligt? Om du ska gifta dig utomlands, vad är det allmänna klimatet som och kommer du behöver extra skydd mot solen eller andra väderförhållanden? Det är ofta en bra idé att köpa en matchande Bolero, axelryckning eller Pashmina för din bröllopsklänning, för att se till att du har möjlighet att ett extra lager om du behöver en. De flesta Brud slitage butiker kommer lager tillbehör samt bröllopsklänningar så att du kan hitta en lösning när du väljer din klänning.


Bröllopsklänningar för våren:


alt


Våren är en härlig tid att gifta sig-hela världen verkar vara vakna upp igen, det finns färg överallt helt plötsligt, många vackra blommor är nu i säsong och vädret kan vara snäll. För din brudklänning, prova te-klänning eller A-linjestilar för en feminin och fräsch look. Du kommer förmodligen vill ha en axelryckning eller Pashmina att hålla dig varm om vädret blir kyligt också-och glöm inte ett paraply i händelse av april duschar! Gör det mesta av den nya våren lövverk och väva blommor i håret för att fira början av ditt nya liv tillsammans. Bra färger till våren inkluderar pasteller, gula och nyanser av vitt och grädde.


Bröllopsklänningar för sommaren:


Du lycklig sak, att gifta sig på sommaren! Förhoppningsvis solen kommer att lysa och sommaren är en stor möjlighet för en utomhus bröllop. Få på trenden med en kort, retro stil bröllopsklänning att hålla sig sval i, särskilt om du gifter dig på en strand. Eller vad sägs om en flödande Grecian stil för att komma i kontakt med din inre gudinna? Eller en söt och enkel Empire linje klänning med nakna fötter för att verkligen kanal som blomma barn ser. Glöm inte solkräm-börjar din smekmånad med solbränna är inte en bra idé! Likaså innan ditt bröllop, se till att du inte har för många rem märken eller tan linjer om du bär en axelbandslös klänning. För färg, allt går på sommaren, men om du känner dig fet, gå för ljusa, soliga färger och göra ett uttalande med dina tillbehör. Stora nyanser och fantastiska skor är både rättvist spel-ha kul i solen för din sommar bröllop.


Bröllopsklänningar för hösten:


Man vet aldrig, du kan fortfarande få lite varmt väder (eller åtminstone vi hoppas att det inte kommer att hälla ner!) på din bröllopsdag. Men om det regnar, kom ihåg, det är tur på din bröllopsdag! För hösten stil, vi gillar lite underskattade chic-slida klänningar eller Mermaid Styles ser elegant och sofistikerad, och kan livas upp med spektakulära accessoarer och vackra hår. Spela med färgerna på hösten-gå för naturliga nyanser av grönt, brunt och orange för att få värme till ditt bröllop dekorationer och ECHO dessa teman i dina blommor och accessoarer. Definitivt tänka på något för att täcka dina axlar när solen går ner-spetsar rycker och jackor ser delikat över enkla brudklänningar och kan verkligen göra en outfit. Och om din man är gentlemannamässigt nog, be honom att låna ut sin kostym jacka för några söta bilder.


Bröllopsklänningar för vintern:


Nu är det dags att gnistra! Liva upp dessa vinter nätter med stänk av guld, silver, pärlor och ädelstenar-Använd detaljerna i din klänning för att fånga ljuset och var inte rädd för att utrusta till ditt hjärta innehåll. Varför inte gå till en korsett klänning eller Ballgown (de extra lagren kommer att hålla dig varm!) för en showstopping titt på din vinterbröllop. Om du har en fullängds kjol, kan du också bära strumpbyxor eller strumpor undertill för extra värme.
Поделиться

Добавить комментарий

Гость не имеет права для Добавлять комментарии в блогах. Пожалуйста, войдите на сайт.

Рейтинг

Ваша оценка: 0
Общий: 0 (0 голосов)

Теги