wexeleg: Slapeloosheid behandelen met slaappillen

Slapeloosheid behandelen met slaappillen

17 Май 2021 в 05:38pm

Heeft u moeite om 's nachts aan uw 8 uur slaap te komen? Als u niet genoeg slaap krijgt, weet u dat dit uw leven een stuk moeilijker kan maken.


Het kan bijvoorbeeld je concentratie beïnvloeden, je chagrijnig of prikkelbaar maken en je laten wensen dat je gewoon een dutje kon doen.


U kan slaappillen kopen om 's nachts in slaap te vallen als andere methoden niet werken zodat je gemakkelijk kan wegdommelen voor wat broodnodige slaap.


Bij onlineapotheek.co hebben we een breed scala aan slaappillen waaronder Zolpidem en Zopiclon.


Zijn slaappillen iets voor mij?


Het is het midden van de nacht en je staart naar het plafond en je denkt aan het werk of de rekeningen of de kinderen. Als de slaap maar niet wil komen, is het verleidelijk om een slaappil of slaapmiddel te nemen voor verlichting. En misschien krijg je het op het moment zelf. Maar als je regelmatig slaapproblemen hebt, is dat een teken dat er iets mis is. Het kan iets eenvoudigs zijn als te veel cafeïne of 's avonds laat tv kijken. Of het kan een symptoom zijn van een onderliggend medisch of psychologisch probleem. Maar wat het ook is, het zal niet genezen worden met slaappillen. In het beste geval zijn slaappillen een tijdelijk lapmiddel. In het ergste geval kunnen ze verslavend zijn en de slapeloosheid op de lange termijn kan verergeren.


Dat betekent niet dat je nooit medicijnen moet gebruiken, maar het is belangrijk om de voordelen tegen de risico's af te wegen. In het algemeen zijn slaappillen en slaapmiddelen het meest effectief als ze spaarzaam worden gebruikt voor situaties van korte duur, zoals reizen door andere tijdzones of herstellen van een medische ingreep. Als je ervoor kiest om op de lange termijn slaappillen te nemen, is het het beste om ze alleen te gebruiken op een onregelmatige basis, "naar behoefte", om afhankelijkheid en tolerantie te voorkomen.


Welke slaappillen zijn er?


Er zijn verschillende soorten voorgeschreven slaappillen, die worden geclassificeerd als sedatieve hypnotica. In het algemeen werken deze medicijnen op receptoren in de hersenen om het zenuwstelsel te vertragen. Sommige medicijnen worden meer gebruikt om slaap op te wekken, terwijl andere worden gebruikt om in slaap te blijven. Sommige medicijnen blijven langer in het lichaam aanwezig dan andere (langere halfwaardetijd), en sommige hebben een groter risico om verslavend te worden.


Benzodiazepinen zoals Xanax en Diazepam zijn de oudste klasse slaapmiddelen die nog steeds veel gebruikt worden. Benzodiazepinen als groep hebben een hoger risico op afhankelijkheid dan andere slaapmiddelen en worden geclassificeerd als gereguleerde stoffen. Benzodiazepinen worden voornamelijk gebruikt voor de behandeling van angststoornissen en zijn goedgekeurd voor de behandeling van slapeloosheid.


Zolpidem en Zopiclone zijn dan weer niet-benzodiazepinehypnotica, met unieke effecten op de slaaparchitectuur in vergelijking met conventionele benzodiazepines. De twee verbindingen hebben een verschillend werkingsprofiel op twee belangrijke subtypes van de GABA-A-receptoren, waardoor verschillende effecten op de slaapstructuur kunnen worden verwacht. Deze slaappillen hebben geen anticonvulsieve of spierontspannende eigenschappen. Ook geven ze geen ontwenningsverschijnselen en is er een minimale kans op rebound insomnia en weinig of geen tolerantie bij langdurig gebruik. Daarom adviseren wij Zolpidem kopen voor de behandeling van tijdelijke slapeloosheid boven Xanax of Diazepam kopen.
Поделиться

Добавить комментарий

Гость не имеет права для Добавлять комментарии в блогах. Пожалуйста, войдите на сайт.

Рейтинг

Ваша оценка: 0
Общий: 0 (0 голосов)