Nike Air Max 97 Bright Violet/AuroraNike Air Max 97 Bright Violet/Aurora

xsads

11 Июл 2020 в 05:13am


Met een aankomende Undefeated collab die tijdens de feestdagen wordt uitgebracht, brengt Nike Schoenen Dames een nieuwe Air Max 97 aan het licht in een klassieke Royal Blue / Neon-make-up. Dit nieuwste aanbod van de Nike Air Max 97 heeft een zwarte mesh-basis met blauwe mesh op de tongen en leren overlays aan de zijkanten gemarkeerd met knallen van neon groen. 3M reflecterende strepen bovenop een witte tussenzool maken het ontwerp compleet.

Als een combinatie van Valentijnsdag, levert deze iteratie van het Nike Schoenen Grijs ontwerp van Christian Tresser een ingetogen look onderbroken door scharlakenrode accenten over de middenvoet, tong, rug en zool. Nadere inspectie van het aanstaande paar onthult echter kleine, glanzende versieringen - die vorig seizoen op de Air Max 97 verschenen - rond de tong en het voorhoofd. Elders bedekt het kant het hele spatbord. Onder de voeten heeft dit Air Max-model een donkere, tonale tussenzool met een rode airbag; buitenzolen volgen voorbeeld in het tweekleurige schema.

Voor de nieuwste release heeft Nike de retro-geïnspireerde Nike Schoenen Sale een gedurfde en kleurrijke upgrade gegeven. Deze keer komt de statement sneaker met meerkleurige panelen, met een wit spatbord en metallic roze kooien over de bovenkant. De trainer heeft ook accenten van levendig groen en gele hints over de hiel en teen. Afgewerkt met een blauw getinte Air-unit, is de sneaker een dromerige iteratie om toe te voegen aan je seizoensrotatie.

Nike Sportswear zal een nieuwe "Wheat" -versie van hun Nike Air Max 97 Bright Violet/Aurora silhouet uitbrengen. Dit aanbod van de Nike Air Max 97 heeft een Wheat-basis met wit getrommeld leer op de zijpanelen. Wit gaat verder op de tongen, veters, treklipjes, voering en tussenzool bovenop een rubberen buitenzool.

www.winkelsole.com/